Meniu Închide

Autorulota XGO Dinamic este un vehicul ce servește în același timp atât ca mijloc de transport, cât și ca spatiu de locuit.
XGO Dinamic este practic o casă pe roți, construită în jurul unui autoșasiu.

In funcție de model, sunt echipate cu 2- 7 locuri pe scaune, 4-7 locuri de dormit, bucătărie (dotată cu aragaz, frigider , congelator la anumite modele, chiuvetă, blat de lucru), baie ( cabina de duș cu apă caldă/rece, WC, chiuvetă), spații mari de depozitare, apa caldă și caldură.
Rezervor de apă curată = 120 l
Rezervor de apă uzată = 120 l
Casetă de toaletă ecologică = 20 l
Butelii de gaz = 1 sau 2, in funcție de model.

Toate autorulotele XGO Dinamic de la Camperom Start au echipare specială de iarnă, cu incalzire pe gaz sau motorină de capacitate marită, protecție antiinghet a instalațiilor, făcandu-le utilizabile în condiții de confort deosebit la temperaturi între -40 + 50 grade Celsius.
Autorulotele sunt pe deplin funcționale atat in modul camping (conectate la surse de utilități, in camping) , cât și în modul off camping (pe plajă sau în vârf de munte, fară curent electric sau apă/gaz).
Autorulotele sunt destinate circuitelor, parcurgerii mai multor destinații într-un timp relativ scurt.


Autorulota XGO Dinamic parcurg între 500 – 21,000 km per închiriere, fiind închiriate între 3 zile si 2 luni per închiriere.

Vă oferim siguranță și sănătate – asta pentru că igienizăm autorulotele înainte de fiecare călătorie printr-un proces de ultimă generație, cu  dezinfectanți profesionali (împotriva virușilor și bacteriilor).

Dezinfectarea este făcută după ce autorulotele sunt aspirate și spălate  cu detergenți bio.

In general o autorulota consuma motorina, aproximativ 9-11 l/100 km, in functie de incarcare si stilul de condus.

Da. In acest moment exista in mod oficial 57 camping-uri acreditate in Romania.

De asemenea, puteti campa “wild camping”; pur si simplu in natura, cu respectarea urmatoarelor precautii:

– terenul pe care campati nu este proprietate privata;

– terenul nu interzice camparea (unele rezervatii naturale, de exemplu);

– nu deversati apele uzate sau caseta de toaleta in natura;

– lasati locul de campare intact la plecare

– va asigurați împortiva animalelor sălbatice in zona (ursul vine foarte frecvent datorita resturilor alimentare lasate afara noaptea);

– terenul nu este moale sau nisipos (va veti infunda cu rulota sau autorulota).

Cu toate ca “intelepciunea populara”spune ca nu avem locuri de campare ca in Occident, nu avem sosele, etc, Romania este destinatie de prim rang in turismul cu autorulota si, mai nou, si cu rulota. Motivul principal il reprezinta natura aproape neatinsa de om (spre deosebire de restul Europei) ; farmecul satelor si traditiilor romanesti ; fauna incredibila din muntii Romaniei, Delta Dunarii, Transilvania, Bucovina.. si multe alte zeci de atractii.

Tururile cu autorulota, organizate de catre marile companii europene, avand ca destinatie Romania, sunt vandute cu 2 ani de zile in avans.

In plus, riscul de furt din autorulota in Romania este mult scazut fata de anumite regiuni din Europa (S Frantei, Sicilia, etc).

Toate autorulotele Camperom Start din gama XGO 39 sau XGO 69  de conduc cu permis cat. B (sunt sub 3.5 tone), cu o vechime de minim de 5 ani și vârstă de minim 28 ani.

Da, putem livra autorulota la adresa, oriunde în România, insa, se va calcula un tarif care să acopere cheltuielile de deplasare în funcție de nr.de km. Condiție livrare la adresă: sejur minim 7 nopți.

In general autorulotele sunt considerate autoturisme speciale tip M1. Adica in majoritatea tarilor au aceleasi costuri (vigneta) ca si autoturismele. Exceptii fac tarile cu taxare de autostrada, unde tarifele pot fi cu 30% mai mari decat ale autoturismelor.

In primul rand va rugam sa ne contactati (camperomstart@yahoo.com) pt a parcurge urmatorii pasi:

– verificarea disponibilitatii in perioada dorita;

– avem nevoie de copia permisului dumneavoastra de conducere fata/verso si a unui act de identitate, pe e-mail

– vom intocmi contract de inchiriere si factura proforma de avans de 30%

– diferența de 70% se va achita cu  15 zile inainte de preluare.

Plata se poate efectua prin virament bancar sau online, cu cardul, prin link securizat sau numerar.

Bineinteles! Incurajam vizionarea acestora, pt a avea o imagine si mai clara ce reprezinta o autorulota. De asemenea, va stam cu placere la dispozitie pt o discutie fata in fata.

Din experienta noastra, timpul alocat acestor discutii este intre 40 min si chiar si 3 ore.

Pt vizionare va rugam sa ne contactati la:0768015344 sau pe  camperomstart@yahoo.com

Dat fiind faptul ca nu avem un program fix de lucru, va rugam sa ne contactati telefonic pt a verifica disponibilitatea autorulotelor in ziua dorita de vizionare.

 Pentru închirieri, la cerere, predarea/preluarea se poate face din Focșani,București și Fălticeni.

Ora preluarii: zilnic ora 12.00

Ora predarii: zilnic ora 12.00

(pt ore diferite/aranjamente speciale va rugam sa ne contactati in avans)

Autorulotele noastre vin echipate cu:

– suport de biciclete (2-4 biciclete)

– veranda retractabila (marchiza)

– set de camping (masa + 4-7 scaune de exterior)

– un set de consumabile (gaz – 1 butelie conectata, una de rezerva; subst chimice pt toaleta ecologica; hartie igienica solubila in apa).

Dv trebuie sa va aduceti:

– lenjerii de pat, inclusiv perne si paturi (daca este cazul);

– set de bucatarie (vesela de unica folosinta, vase speciale, etc). Recomandam un nr redus de vesela traditionala, datorita miscarii produc zgomot in mers

– prosoape si obiecte de igiena personala.

Autoturismul dumneavoastra poate sta gratuit in parcare supravegheata video pe durata vacantei.

Unde sunteți localizați?

Suntem în Focșani,București și Fălticeni.
Pentru închiriere, predarea/preluarea se poate face în orice oraș din România.

Da. Avem atât asigurare RCA, cat si Casco.

Nu, Camperom Start  nu impune nici o limita de km.

Consideram turismul cu rulota sau autorulota ca unul neingradit si spontan, prin urmare nu dorim sa impunem limite.

Fiind autovehicule mari, trebuie sa aveti in vedere ca orice distanta peste 600 km /zi devine foarte obositoare.

In primul rand, trebuie sa va asigurati ca toti pasagerii sunt in siguranta si sa fie intr-un loc protejat.

În caz de accident, trebuie sa obtineti un raport de constatare de la organele de poliție locale, în caz contrar asigurarea devine nulă,și va trebui să suportați contravaloarea pagubei.

Apoi va rugam sa ne informati imediat, pe e-mail sau whatsapp, ce pagube au rezultat, daca autorulota este deplasabila.

In cazul autorulotelor pot interveni, rareori, urmatoarele tipuri de defectiuni:

Defectiuni ale autovehiculului

Defectiuni ale sistemelor interioare/zonei de locuit

In cazul defectiunilor autovehiculului:

Autorulotele Start Camperom sunt modele noi (2021), improbabil sa se defecteze. Totusi, in cazul unei defectiuni, va rugam sa ne contactati imediat cu descrierea problemei. Vom acorda asistență tehnică telefonică la 0768 015 344 și 0784 669 539,  sau la sediu în limita programului său de lucru (luni-vineri 09-17) și în afara programului de lucru.

Este necesar sa ne contactati telefonic si vom stabili de comun acord unde se gaseste cel mai apropiat service Citroen/Fiat/Renault, dupa caz.

Daca autorulota nu poate fi deplasata, se apeleaza nr de asistenta rutiera europeana Fiat Camper Assistance (tel: 00800 34281111* sau alternativ 0768 015 344). Interventiile (remorcare, reparatie sub garantie europeana) sunt gratuite.

In caz de defectiuni ale spatiului de locuit/sistemelor interioare:

Va rugam consultati manualul de bord. In acelasi timp va rugam sa ne trimiteti un scurt mesaj pe Whatsapp, raspundem foarte prompt, indiferent de ora.

Este valabil pt toate echipamentele interioare. (caldura, pompe de apa, apa calda, gaz, etc). In peste 95 % din cazuri putem identifica si rezolva problema impreuna in mai putin de 2 minute.

Puteti parca oriunde, autorulotele avand regim de autoturism. Insa, daca, de exemplu, doriti sa innoptati pe autostrada, trebuie sa tineti cont de urmatoarele lucruri:

– nu aveti voie sa deschideti veranda su sa scoateti afara masa si scaunele de camping. In acest caz se considera campare in loc neamenajat si veti fi amendati de catre politia din tara respectiva (vin imediat sa verifice, de indata ce ati parcat);

– in anumite tari din Europa nu aveti voie sa consumati alcool in autorulota sunteti in parcare si daca perdelele nu sunt inchise; se poate considera consum de alcool la volan si puteti fi amendati.

– in majoritatea benzinariilor din afara tarii sunt locuri special amenajate pt autorulote , care permit alimentarea cu apa, deversarea apelor uzate si golirea casetei de tooaleta, in mod gratuit; in Romania aceste facilitati inca nu sunt prezente si se obisnuieste alimentarea cu apa in benzinarii, golirea apelor uzate in reteaua de canalizare.

Da, autorulota poate fi condusa de oricine din echipaj care indeplineste conditiile de varsta si vechime , min 25 ani si cu permis de conducere cat. B de min 5 ani (cerinta interna Camperom Start).

Nu limitam numarul de soferi per inchiriere.

Garantia poate fi depusa prin transfer bancar sau online cu cardul si va fi returnata in termen de 3 zile lucratoare de la data predarii autorulotei.

Garantia poate fi retinuta in cazul unor daune care nu sunt acoperite de asigurarea casco.
La parcul auto nu se fac plati cash sau cu cardul. 

Durata minima de inchiriere este de 3 nopti , cu exceptia sezonului de vara (5 nopti).

Serios, aveti si o limita pt durata maxima?

Da. Nu inchiriem pt perioade mai mari de 70 zile (din motive de verificari tehnice necesare periodic)

Aveti autonomie dpdv al electricitatii aprox 2 zile si 2 nopti fara sa porniți motorul. Aveti încălzire, apa calda, frigider, congelator, aragaz fara sa fie nevoie sa va racordați la reteaua electrica a unui camping. Bateria care asigura aceasta autonomie se incarca in timpul mersului de la motor. Deci, daca veti calatori cateva ore cu masina, sau doar porniti motorul aveti iarasi autonomia initiala.  

Rezervorul de apa are o capacitate de aprox 120 l, necesarul de apa poate fi dozat in functie de nevoile dvs si ale grupului (4 zile pentru aprox 3 pers si 2 zile pt 6/7 pers), si poate fi realimentat de la orice statie Peco.

Da, se poate doar in functie de disponibilitatea perioadei immediate. Daca este libera va putem prelungi sejurul, daca se intampla sa mai avem cereri pt aceeasi perioada, in acelasi timp, prioritate are clientul existent.

Va recomandam sa ne contactati imediat. Nu exista o regula a rezervarilor.

Nu preluam rezervari cu plecare sub 2 zile de la momentul rezervarii (datorita procedurilor preliminare de verificare si alocare a autorulotelor).

Pachetul de asigurare  poate fi ales cu până la 7 zile înainte de data preluării autorulotei.

Invertor puteti folosi de max.150w. Atat este siguranta pe priza de 12v. Un astfel de invertor puteti folosi pt încărcarea laptopului.

Variante de asigurare Casco:

1) zero costuri, inclusă în tariful de închiriere, riscul tău în caz de daună sau furt este 3000 lei;

2) 10 euro/zi (minim 50 euro/sejur), riscul tău în caz de daună sau furt este 1500 lei;

3) 20 euro/zi (minim 50 euro/sejur), nu ai niciun risc.

Se va reține o garanție ce reprezintă responsabilitatea ta în caz de daună sau furt, returnabilă după predarea autorulotei în bune condiții.

In cazul producerii unor daune neacoperite de asigurator, se va retine contravaloarea garantiei constituite iar in cazul in care daunele cauzate sunt mai mari, clientul va suporta contravaloarea acestora. In cazul returnarii autorulotei in aceleasi conditii in care a fost preluata, fara daune, garantia se va returna clientului integral prin aceeași modalitate în care a fost încasată (transfer bancar sau card credit/debit).
Folosirea defectuoasă a accesoriilor/echipamentelor de pe autorulota nu face obiectul asigurării Casco.

Înapoi
WhatsApp
Messenger
Email
0768 015 344